DIGITALNI, MOBILNI 3D BIOSKOP PONOVO
Od danas, do nedelje 9. marta u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo ponovo će se prikazivati najnoviji filmski hitovi za decu i odrasle u 3D tehnici.

Digitalni, mobilni 3D bioskop startovaće sa sjajnom animiranom komedijom ĆURKE NA SLOBODI. Reč je o svojevrsnoj avantura za publiku svih uzrasta. To je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima filma pozajmili Dubravko Jovanović, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović Ćetković, Dragan Vujić Vujke, Nikola Bulatović, Nebojša Ilić Cile i drugi. ĆURKE NA SLOBODI prikazivaće se četvrtak 6, petak 7, subotu 8. i nedelju 9. marta u terminu od 16:00 časova.

 

 

Iz živopisnih priča iz grčke mitologije o sukobima smrtnika i bogova izrasta priča filma LEGENDA O HERKULU o nadprirodnoj i legendarnoj istoriji iz perspektive mladića koji se suočava sa svojom sudbinom. U ovom holivudskom blokbasteru jednu od uloga tumači i poznati eksjugoslovenski glumac Rade Šerbedžija. LEGENDA O HERKULU je na repertoaru u četvrtak 6. marta i petak 7. marta od 18:00 časova.

 

 

Novo poglavlje epske sage 300 nosi naziv USPON CARSTVA. Radnja nastavka se vrti oko grčkog generala Temistokla, koji se bori protiv masovne invazije persijskih trupa predvođenih Kserksom, smrtnikom koji je postao bog i Artemizijom, osvetoljubivom narednicom persijske mornarice. Istorijski ratni spektakl 300: USPON CARSTVA prikazivaće se u četvrtak 6. marta i petak 7. marta od 20:00 časova, a u subotu 7. marta i nedelju 8. marta u dva termina: od 18:00 i od 20:00 časova.

 

 

GOSPODIN PIBODI I ŠERMAN je nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju vremeplovom VEJBEK. Gospodin Pibodi je pas koji govori, i najpametniji pas na svetu. Šerman je dečak koga je Pibodi usvojio. Jer, ako dečak može da usvoji psa, zašto pas, pri tome najpametniji pas na svetu, ne bi mogao da usvoji dečaka? Režiju sinhronizacije na srpski jezik maestralno je uradio Dragan Vujić Vujke, a glasovi su junacima pozajmili dečak Vasa Prvulović i popularni glumci Svetislav Bule Goncić, Radoslav Milenković i drugi. GOSPODIN PIBODI I ŠERMAN zabavljaće vas u subotu 7. marta i nedelju 8. marta u dva termina: od 12:00 i od 14:00 časova.