ДИГИТАЛНИ, МОБИЛНИ 3D БИОСКОП ПОНОВО
Од данас, до недеље 9. марта у Биоскопу Центра за културу Смедерево поново ће се приказивати најновији филмски хитови за децу и одрасле у 3D техници.

Дигитални, мобилни 3D биоскоп стартоваће са сјајном анимираном комедијом ЋУРКЕ НА СЛОБОДИ. Реч је о својеврсној авантура за публику свих узраста. То је прича о два ћурана са две супротстављене стране који морају да забораве на своје несугласице и путују назад у прошлост како би променили ток историје и заувек скинули ћурке са менија за Дан захвалности. Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су главним јунацима филма позајмили Дубравко Јовановић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић Ћетковић, Драган Вујић Вујке, Никола Булатовић, Небојша Илић Циле и други. ЋУРКЕ НА СЛОБОДИ приказиваће се четвртак 6, петак 7, суботу 8. и недељу 9. марта у термину од 16:00 часова.

 

 

Из живописних прича из грчке митологије о сукобима смртника и богова израста прича филма ЛЕГЕНДА О ХЕРКУЛУ о надприродној и легендарној историји из перспективе младића који се суочава са својом судбином. У овом холивудском блокбастеру једну од улога тумачи и познати ексјугословенски глумац Раде Шербеџија. ЛЕГЕНДА О ХЕРКУЛУ је на репертоару у четвртак 6. марта и петак 7. марта од 18:00 часова.

 

 

Ново поглавље епске саге 300 носи назив УСПОН ЦАРСТВА. Радња наставка се врти око грчког генерала Темистокла, који се бори против масовне инвазије персијских трупа предвођених Ксерксом, смртником који је постао бог и Артемизијом, осветољубивом наредницом персијске морнарице. Историјски ратни спектакл 300: УСПОН ЦАРСТВА приказиваће се у четвртак 6. марта и петак 7. марта од 20:00 часова, а у суботу 7. марта и недељу 8. марта у два термина: од 18:00 и од 20:00 часова.

 

 

ГОСПОДИН ПИБОДИ И ШЕРМАН је несвакидашња авантура најдаровитијег пса на свету и мало мање паметног дечака на путу кроз историју времепловом ВЕЈБЕК. Господин Пибоди је пас који говори, и најпаметнији пас на свету. Шерман је дечак кога је Пибоди усвојио. Јер, ако дечак може да усвоји пса, зашто пас, при томе најпаметнији пас на свету, не би могао да усвоји дечака? Режију синхронизације на српски језик маестрално је урадио Драган Вујић Вујке, а гласови су јунацима позајмили дечак Васа Првуловић и популарни глумци Светислав Буле Гонцић, Радослав Миленковић и други. ГОСПОДИН ПИБОДИ И ШЕРМАН забављаће вас у суботу 7. марта и недељу 8. марта у два термина: од 12:00 и од 14:00 часова.