IZA KULISA
Najbolja predstava prošlogodišnjih, sedmih susreta amaterskih pozorišta Podunavlja i Pomoravlja „Živka Matić“ u Požarevcu, „Iza kulisa“ Majkla Frejna, u režiji Nevene Rakočević i izvođenju Amaterskog pozorišta „Obilić“ iz Krnjeva, gostuje u Centru za kulturu Smederevo, u subotu 7. februara.

Amateri iz Krnjeva, koji važe za jedno od najrespektabilnijih amaterskih pozorišta u Srbiji, na komičan način pričaju priču o ljudskim karakterima suočenim u mikrosvetu pozorišne trupe. Život jedne predstave, koja odlazi u debakl, biva objašnjen dešavanjima iza kulisa, gde vidimo učesnike koji usled sopstvenih problema i nemogućnosti da ih reše, mešaju fikciju i stvarnost  potpuno lišeni ideje da ruše upravo ono što ih održava u životu.

U predstavi igraju: Boban Tirnanić, Stefan Branković, Predrag Živanović, Dragan Ivanković, Svetlana Paunović, Aleksandar Ivković, Dragoslav Pavlović, Katarina Gligorijević, Tamara Branković. Početak predstave u Velikoj dvorani centra za kulturu zakazan je za 20 časova. BESPLATNE ULAZNICE za predstavu preuzimaju se na Biletarnici Centra za kulturu! Radno vreme Biletarnice od 10 do 20 časova, subotom i nedeljom sat vremena pred početak programa. Ulaznice možete rezervisati na broj telefona: 026/4624-815.