ИЗА КУЛИСА
Најбоља представа прошлогодишњих, седмих сусрета аматерских позоришта Подунавља и Поморавља „Живка Матић“ у Пожаревцу, „Иза кулиса“ Мајкла Фрејна, у режији Невене Ракочевић и извођењу Аматерског позоришта „Обилић“ из Крњева, гостује у Центру за културу Смедерево, у суботу 7. фебруара.

Аматери из Крњева, који важе за једно од најреспектабилнијих аматерских позоришта у Србији, на комичан начин причају причу о људским карактерима суоченим у микросвету позоришне трупе. Живот једне представе, која одлази у дебакл, бива објашњен дешавањима иза кулиса, где видимо учеснике који услед сопствених проблема и немогућности да их реше, мешају фикцију и стварност  потпуно лишени идеје да руше управо оно што их одржава у животу.

У представи играју: Бобан Тирнанић, Стефан Бранковић, Предраг Живановић, Драган Иванковић, Светлана Пауновић, Александар Ивковић, Драгослав Павловић, Катарина Глигоријевић, Тамара Бранковић. Почетак представе у Великој дворани центра за културу заказан је за 20 часова. БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ за представу преузимају се на Билетарници Центра за културу! Радно време Билетарнице од 10 до 20 часова, суботом и недељом сат времена пред почетак програма. Улазнице можете резервисати на број телефона: 026/4624-815.