НОВОГОДИШЊА ЗАБАВА ЗА ДЕЦУ
Центар за културу и ове године приређује ТРАДИЦИОНАЛНУ НОВОГОДИШЊУ ЗАБАВУ СА ПОДЕЛОМ ВАШИХ ПАКЕТИЋА. Вас и Вашу децу, у петак 27. децембра, забављаће познати глумци и музичари у Великој дворани, а Ваше пакетиће делиће наши Деда Мразови у Новогодишњем амбијенту Хола Центра за културу.
Ове године у прилици смо да Вам понудимо Новогодишњу представу за децу, рађену у маниру најбољих сценско-музичких остварења београдских позоришта за децу последњих година: НОВОГОДИШЊИ СВЕТ БАЈКИ. Текст је написала Љиљана Стојановић, а представу је режирао Никола Марковић. Изводе је глумци Позоришта „Арт тема“ из Београда: Дуда Павловић, Тања Миланов, Никола Марковић и Никола Симић. Почиње у 18 часова и траје 50 минута.

Ова представа намењена је најмлађој публици узраста од 2 до 12 година, са живописном сценографијом, маштовитим костимима и маскама. У представи се појављују Чаробњак Мерлин, Принц Филип (лик из Успаване лепотице), Снежанина Зла Маћеха, Мачак у чизмама, девојчица Невена из стварног света и наравно Деда Мраз. Ове ликове тумаче академски млади глумци. Представа је едукативна, забавна, са много оригиналних сонгова и кореографија.

Свет бајки је у великом проблему. Појавила се чудна болест заборавитис. Болест се јако брзо шири. Многи ликови из бајки су се изгубили и завршили у „стварном свету“ код наше другарице Невене. Да ли ће Невена успети да им помогне да се сете ко су и где су пошли, да ли ће принц Филип поверовати да је Невена принцеза која се пробудила без његовог пољупца и да може да је сада пољуби, шта су одлуке „Савета чаробњака“ света бајки, дали ће Мерлин стићи на време, да ли ће Невена примити поклон од маћехе? Да ли ће Деда Мраз успети да стигне на време. Одговори на ова питања се налазе у нашој представи.

Цена улазнице за једно дете је 300 динара
Продаја улазница на Билетарници или уплатом на рачун Центра за културу: 840-180664-75.
Више информација на телефоне: 026/4624- 815, 064/8295308 и 064/8295318