AKCIJA 1+1 U MARTU
Uz svaku kupljenu ulaznicu drugu dobijete GRATIS.

 

Centar za kulturu Smederevo i ovog vikenda, od 6. do 8. marta, organizuje AKCIJU 1+1, u novom digitalizovanom Bioskopu. U terminu od 18 časova prikazuje se „Asteriks: Naselje bogova“, animirani film, sinhronizovan na srpski jezik, jedna od najpopularnijih epizoda strip klasika Asteriks i Obeliks, i to po prvi put na velikom platnu. Glasove junacima ove animirane komedije pozajmili su: Ivan Ivanović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Nenad Nenadović, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Nebojša Ilić i Marko Marković. U terminu od 20 časova igra film „Pre nego što zaspem“, psihološki triler snimljen prema istoimenom bestseleru Britanca Stiva „S. J.“ Votsona koji je prodat u 4 miliona primeraka širom sveta! Glavne uloge igraju Nikol Kidman, Kolin Firt i Mark Strong. Uz svaku kupljenu ulaznicu, za jedan od ova dva filma, drugu dobijete GRATIS.

U februaru su organizovane dve ovakve akcije. U prvoj je filmove „Povratak u Oz“ i „Mali Budo“ videlo 706 gledalaca za tri dana prikazivanja, a u drugoj, kada su prikazivani filmovi „Vanila gorila“ i „Mesi“ 256 gledalaca za dva dana prikazivanja.

Podsećamo Vas da je Bioskop CzKS od ove godine digitalizovan. Filmovi se prikazuju preko 2D digitalnog projektora visoke HD rezolucije koji poseduje najnoviju tehnologiju 4D kolor, blu ray plejera i dva pojačivača tona, na novom PVC platnu dimenzija 4×7m! Sa digitalizacijom ukinuto je i ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje filmske projekcije. Svaki gledalac je važan! 

Akcija-1+1_mart-2015