АКЦИЈА 1+1 У МАРТУ
Уз сваку купљену улазницу другу добијете ГРАТИС.

 

Центар за културу Смедерево и овог викенда, од 6. до 8. марта, организује АКЦИЈУ 1+1, у новом дигитализованом Биоскопу. У термину од 18 часова приказује се „Астерикс: Насеље богова“, анимирани филм, синхронизован на српски језик, једна од најпопуларнијих епизода стрип класика Астерикс и Обеликс, и то по први пут на великом платну. Гласове јунацима ове анимиране комедије позајмили су: Иван Ивановић, Слободан Бода Нинковић, Драган Вујић Вујке, Ненад Ненадовић, Дубравко Јовановић, Иван Томић, Небојша Илић и Марко Марковић. У термину од 20 часова игра филм „Пре него што заспeм“, психолошки трилер снимљен према истоименом бестселеру Британца Стива „С. Ј.“ Вотсона који је продат у 4 милиона примерака широм света! Главне улоге играју Никол Кидман, Колин Фирт и Марк Стронг. Уз сваку купљену улазницу, за један од ова два филма, другу добијете ГРАТИС.

У фебруару су организоване две овакве акције. У првој је филмове „Повратак у Оз“ и „Мали Будо“ видело 706 гледалаца за три дана приказивања, а у другој, када су приказивани филмови „Ванила горила“ и „Меси“ 256 гледалаца за два дана приказивања.

Подсећамо Вас да је Биоскоп ЦзКС од ове године дигитализован. Филмови се приказују преко 2D дигиталног пројектора високе HD резолуције који поседује најновију технологију 4D колор, blu ray плејера и два појачивача тона, на новом PVC платну димензија 4×7m! Са дигитализацијом укинуто је и ограничење од минимално 5 продатих улазница за одржавање филмске пројекције. Сваки гледалац је важан! 

Akcija-1+1_mart-2015