ASTERIKS: NASELjE BOGOVA (Akcija 1+1)


ASTERIX_LAND_OF_GODS_final_SRB_plakat

Uz svaku kupljenu ulaznicu drugu dobijete GRATIS. AKCIJA 1+1 i ovog vikenda od 6. do 8. marta, u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo. U terminu od 18 časova prikazuje se „Asteriks: Naselje bogova“, a od 20 časova igra „Pre nego što zaspim“.

Bioskop CzKS je od ove godine digitalizovan. Pogledajte filmove koji se prikazuju preko 2D digitalnog projektora visoke HD rezolucije koji poseduje najnoviju tehnologiju 4D kolor, blu ray plejera i dva pojačivača tona, na novom PVC platnu dimenzija 4×7m!

Podsećamo Vas da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac nam je važan!

 

06-08.03.2015.

Bioskopska dvorana u 18.00 sati

 

ASTERIKS: NASELjE BOGOVA (Akcija 1+1)

Astérix – Le Domaine des Dieux

Zemlja porekla: Francuska 2014.

Scenario: Alexandre Astier, Jean-Rémi François, René Goscinny, Philip LaZebnik, Albert Uderzo

Režija: Alexandre Astier

Glavne uloge: Roger Carel, Guillaume Briat, Alexandre Astier, Lionnel Astier…

Sinhronizacija: Ivan Ivanović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Nenad Nenadović, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Nebojša Ilić, Marko Marković.

Žanr: Animirani, avantura, komedija, sinhronizovano na srpski 

Trajanje: 85 minuta

Premisa: Jedna od najpopularnijih epizoda strip klasika Asteriks i Obeliks po prvi put na velikom platnu!

Cena ulaznice: 200 dinara

 

 

O filmu: Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kome žive nadaleko poznati junaci velike snage, Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom situacijom, Julije Cezar odlučuje da oko njega sagradi luksuzni rimski grad ne bi li galski varvari poklekli pred blagodetima koje on nudi. Asteriks i Obeliks će morati dobro da se namuče kako bi njihov narod odoleo iskušenjima.

 

Oficijelni sajt: http://www.asterix.com/asterix-et-le-domaine-des-dieux-le-film/