БРАЧНИ ПРЕВРТЉИВЦИ
Позориште у Новој години пред смедеревском публиком почеће извођењем савремене комедије „Брачни превртљивци”, која ће бити одржана 29. јануара у 20 часова на Великој сцени Центра за културу. У представи, која је рађена по мотивима филма „Клуб првих жена“, играју Олга Одановић, Соња Кнежевић и Милош Ђорђевић.

Ово је представа о судбинама око нас. Другарство из гимназијских дана обнавља се после прославе годишњице матуре. Све је на први поглед исто као некад да нема оног „Али“, а овде вишеструког „Али“. Жене, мужеви, девојке, младићи… у колоплету професија и ситуацијама које само живот може да изнедри. Погледајте ову урнебесну комедију ситуације која ће вас од срца насмејати, уз пуни допринос глумачког трија, поручује Циле Неимаревић, аутор сценарија за представу.

 

 

Олга Одановић Петровић је 22-га добитница Нушићеве награде за животно дело глумцу комичару која се додељује на смедеревским „Нушићевим данима“. Првакиња је драме Народног позоришта у Београду. Остварила је бројне улоге у свом матичном позоришту као и на другим позоришним сценама. Смедеревска публика је памти као Дару у Нушићевој „Госпођи министарки“ или још више као Џоану Веб из култне представе „Чикашке первирзије“. Телевизијска публика је воли пре свега, по улози Златане у серији „Село гори, а баба се чешља”, а филмска као Госпођа Раду у филму „Кад порастем бићу кенгур”.

Соња Кнежевић и Милош Ђорђевић такође су стални чланови драмског ансамбла Народног позоришта у Београду.

Цена улазнице је 300 динара. Резервације и продаја на телефон Билет сервисa 4624-815.