ILUZIONISTIČKI ŠOU MAGIC MOMENT
Prvi srpski i jedini balkanski mađioničarski tandem, Piksi i Zeka, izvešće iluzionistički šou MAGIC MOMENT, u petak 27. februara u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo!

Iluzionisti Piksi i Zeka će vas uvesti u svet iluzija, gde ćete doživeti magične momente. Iluzije  u izvođenju najboljih mađioničara na svetu, kao što su Koperfild, Dajnamo, Hudini… koje ste mogli da gledate samo na televiziji i internetu, ovom prilikom moći ćete da vidite uživo na samo par metara od vaših očiju. Uspešno nastupaju širom zemlje i u inostranstvu na mnogobrojinim festivalima i kongresima magije, a česti su gosti i najpopularnijih televizijskih emisija na Pinku (Amigy Show), Prvoj (Fantastik šou, Fajront republika), RTS (Jutarnji program), Studio B (Peđolino Kids +), B-92 (Razgibavanje), Happy TV itd.

Ovi iluzionisti će vas ostaviti bez daha kada budete gledali iluzije koje izvode. Program se ne preporučuje maloj deci i osobama sa slabim srcem!

 

 

Program počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 400 dinara. Za organizovane posete, više od 20 ulaznica, odobravamo popust od 20%, što znači da je cena ulaznice 320 dinara. Radno vreme Biletarnice od 10 do 20 časova, a subotom i nedeljom sat vremena pre početka programa. Ulaznice možete rezervisati na brojeve telefona Bilet servisa: 4624-815, 064/829-5308, 064/829-5342.

 

Oficijelni sajt: http://www.piksizeka.com