ИЛУЗИОНИСТИЧКИ ШОУ MAGIC MOMENT
Први српски и једини балкански мађионичарски тандем, Пикси и Зека, извешће илузионистички шоу MAGIC MOMENT, у петак 27. фебруара у Великој дворани Центра за културу Смедерево!

Илузионисти Пикси и Зека ће вас увести у свет илузија, где ћете доживети магичне моменте. Илузије  у извођењу најбољих мађионичара на свету, као што су Коперфилд, Дајнамо, Худини… које сте могли да гледате само на телевизији и интернету, овом приликом моћи ћете да видите уживо на само пар метара од ваших очију. Успешно наступају широм земље и у иностранству на многобројиним фестивалима и конгресима магије, а чести су гости и најпопуларнијих телевизијских емисија на Пинку (Amigy Show), Првој (Фантастик шоу, Фајронт република), РТС (Јутарњи програм), Студио B (Пеђолинo Kids +), B-92 (Разгибавање), Happy TV итд.

Ови илузионисти ће вас оставити без даха када будете гледали илузије које изводе. Програм се не препоручује малој деци и особама са слабим срцем!

 

 

Програм почиње у 19 часова, а цена улазнице је 400 динара. За организоване посете, више од 20 улазница, одобравамо попуст од 20%, што значи да је цена улазнице 320 динара. Радно време Билетарнице од 10 до 20 часова, а суботом и недељом сат времена пре почетка програма. Улазнице можете резервисати на бројеве телефона Билет сервиса: 4624-815, 064/829-5308, 064/829-5342.

 

Официјелни сајт: http://www.piksizeka.com