ИВАН БОСИЉЧИЋ ИМА ПАР СТИХОВА ЗА НАС
Иван Босиљчић наступиће 8. марта у Центру за културу Смедерево. Популарни глумац из серија и филмова „Рањени орао“, „Грех њене мајке“ и „Сва та равница“, плесач и певач из филма „На лепом плавом Дунаву“ и мјузикала „Цигани лете у небо“, „Чикаго“, „Глорија“ и „Ребека“, на Дан жена, пред смедеревском публиком извешће програм „Пар стихова за нас“.

Иван Босиљчић скренуо је на себе пажњу вишеструким талентима и улогама одиграним у Позоришту на Теразијама, Народном позоришту, Звездара театру и многим другим сценама у Србији, као и улогама у гледаним телевизијским серијама. У мјузиклима је тумачио главне, више него захтевне улоге, па је тако и награђен Стеријином наградом за улогу Манета у мјузиклу „Зона Замфирова“.

Кроз двочасовну музичко-поетску причу „Пар стихова за нас“, Иван Босиљчић говориће о љубави наших родитеља, својој љубави и оној коју ће доживети наша деца, кроз стихове највећих светских и домаћих песника Бодлера, Јесењина, Мике Антића, Бране Петровића и других. Љубавни стихови и поезија биће складно уклопљени у евергрин и музику нашег доба.

 

 

Програм почиње у 20 часова, а улазнице коштају 800 и 900 динара. Улазнице можете резервисати на број телефона: 026/4624-815. Радно време Билетарнице од 10 до 20 часова, а суботом и недељом сат времена пред почетак програма.