KABARE SA MIRISOM CIMETA I VANILE
Centar za kulturu Smederevo 20. maja dovodi Vam hit predstavu CIMET I VANILA, u kojoj glavne uloge tumače tri dame: Milena Vasić, Dušica Novaković i Vesna Stanković, koja je autor i reditelj ove predstave.

Predstavu CIMET I VANILA čine priče o ljubavi, strasti i čežnji, iz ugla tri žene, različitih životnih priča i ljubavnih iskustava.

Veca, Maca i Duca glavne su junakinje komada o „velikim, bivšim i budućim ljubavima, nežnosti, strasti i čežnji“. Pravnica sa idejom da naša zemlja treba da patentira lažne svedoke, stjuardesa upravo „sišla sa Novaka“ i medicinska sestra koja se žali da svi muškarci govore da su „skoro pred razvodom“. One pevaju, plešu i pričaju pred publikom, u zanosnim crvenim haljinama. Šlagere iz 60-ih i 70-ih godina na klaviru svira Nenad Azanjac. Duhovito i zabavno, lepršavo i šarmantno, uvode publiku svoj svet gde je sve moguće i sve je posebno.

Predstava počinje u 20 časova. Ulaznice su u prodaji po ceni od samo 300 dinara. Rezervacije i prodaja na telefone 4624-815, 064/82-95-308 – Milica Đukić (Bilet servis).