KONCERT CHEGI & BRAĆA BLUZ BEND


Chegi&Braća Bluz Bend, 27. mart 2015.

KONCERT SE OTKAZUJE IZ TEHNIČKIH RAZLOGA. Kupljene ulaznice mogu se vratiti u radno vreme Biletarnice Centra za kulturu.

 

27.03.2015.

Velika dvorana u 20.00 sati

 

KONCERT CHEGI & BRAĆA BLUZ BEND

Muzičko putovanje oko sveta

Cena ulaznice: 400 dinara

 

 

O CHEGI MUSIC–u se može reći da je to porodična firma zasnovana na tradiciji, kvalitetu i obrazovanju. U osnovi ekipe su Stefan, student Fakulteta Muzičke Umetnosti u Beogradu na odseku kompozicije; Dušan vicešampion sveta na svetskom kupu harmonike u Litvaniji 2014.; Željko ekskluzivac PGP RTS-a. CHEGI inače nastupa sa Braća Bluz Bendom.

Trenutno je CHEGI MUSIC tim angažovan na realizaciji albuma „Priče“.

Sve pesme stvara CHEGI tim sa saradnicima. Pesme su realizovane u studiju Radeta i Marija Pajića u Beogradu, sa zaista najboljim muzičarima u zemlji i produkcijom koju je Marijo preslikao sa svog školovanja na Berkli koledžu u Americi.

Stilski pravac je latino-pop kombinovan sa balkansko-džipsi ritmovima i energijom, a što je najvažnije, vokal je zamišljen kao TROGLAS koga je gotovo nemoguće navežbati („To imaš ili nemaš…“ – kako kažu članovi CHEGI tria).

Oni pored sopstvenih (autorskih) kompozicija izvode i numere raznih žanrova iz celog sveta.

Divno je u današnjoj Srbiji videti porodicu koja se složno bori za istu stvar i za nešto uzvišeno, a muzika je izuzetno važna, jer kako je govorio Stefan Nemanja: „Ko izgubi muziku izgubio je i državu“, tako da se CHEGI kroz borbu za kvalitet bori i za bolju Srbiju.

 

Oficijelni sajt: http://www.chegi-bend.rs