KONCERT CRVENE JABUKE (unplugged)


Crvena jabuka unplugged, 4. april

04.04.2015.

Velika dvorana u 20.30 sati

 

KONCERT CRVENE JABUKE (unplugged)
TAMO GDE LjUBAV POČINjE
30 GODINA CRVENE JABUKE

 

Cene ulaznica:

parter od 1. do 13. reda = 1200 dinara

parter od 14. do 20. reda = 1000 dinara

balkon od 1. do 10. reda = 800 dinara

 

 

Nakon 30 godina velike muzičke karijere CRVENA JABUKA, jedna od najpopularnijih pop-rok grupa u regionu, koncertnom turnejom proslavlja svoj rođendan sa svojom vernom publikom. Ovu koncertnu turneju pod imenom „Tamo gde ljubav počinje” najaviće i njihov novi album koji se očekuje krajem meseca.

Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.

U sklopu ove slavljeničke turneje CRVENA JABUKA će održati i dva unplugged koncerta u skladu sa svojim hitom - Nekako s proleća - i to 3. aprila u Domu vojske u Pančevu, a dan kasnije u Centru za kulturu u Smederevu. CRVENA JABUKA dolazi u Pančevo i Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog LIVE albuma „Bivše djevojčice, bivši dječaci“. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je CRVENA JABUKA održala prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.

Frontmen grupe CRVENA JABUKA Dražen Žerić Žera, kao nepopravljivi romantičar, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi – „…Na unplugged koncertima je neka posebna energija u bliskom kontaktu sa publikom sa kojom možeš i da komuniciraš. Sviraćemo naše velike hitove i ponudićemo publici sve najbolje od nas…” – rekao je pevač Dražen Žerić Žera.

http://crvenajabuka.org/tag/official