КОНЦЕРТ ЦРВЕНЕ ЈАБУКЕ (unplugged)


Crvena jabuka unplugged, 4. april

04.04.2015.

Велика дворана у 20.30 сати

 

КОНЦЕРТ ЦРВЕНЕ ЈАБУКЕ (unplugged)
ТАМО ГДЕ ЉУБАВ ПОЧИЊЕ
30 ГОДИНА ЦРВЕНЕ ЈАБУКЕ

 

Цене улазница:

партер од 1. до 13. реда = 1200 динара

партер од 14. до 20. реда = 1000 динара

балкон од 1. до 10. реда = 800 динара

 

 

Након 30 година велике музичке каријере ЦРВЕНА ЈАБУКА, једна од најпопуларнијих поп-рок група у региону, концертном турнејом прославља свој рођендан са својом верном публиком. Ову концертну турнеју под именом „Тамо где љубав почиње” најавиће и њихов нови албум који се очекује крајем месеца.

Изузетно интересовање публике и медија, одличне песме и огроман успех који су ове истинске звезде постигле у склопу своје музичке каријере најбоља су препорука овог великог музичког догађаја којим ће освојити веће градове у Србији и региону.

У склопу ове слављеничке турнеје ЦРВЕНА ЈАБУКА ће одржати и два unplugged концерта у складу са својим хитом - Некако с пролећа - и то 3. априла у Дому војске у Панчеву, а дан касније у Центру за културу у Смедереву. ЦРВЕНА ЈАБУКА долази у Панчево и Смедерево непосредно након објављивања двоструког LIVE албума „Бивше дјевојчице, бивши дјечаци“. Реч је о четворочасовном unplugged концерту који је ЦРВЕНА ЈАБУКА одржала прошле године у загребачкој дворани Лисински и то је њихов други акустични живи албум у каријери.

Фронтмен групе ЦРВЕНА ЈАБУКА Дражен Жерић Жера, као непоправљиви романтичар, обећао је свирку за памћење намењену свим емотивним душама које су расле и заљубљивале се уз звуке популарне групе и сигуран је да ће и ови концерти изнедрити нове љубави – „…На unplugged концертима је нека посебна енергија у блиском контакту са публиком са којом можеш и да комуницираш. Свираћемо наше велике хитове и понудићемо публици све најбоље од нас…” – рекао је певач Дражен Жерић Жера.

http://crvenajabuka.org/tag/official