KREATIVNI KURS GITARE I KONCERT BRAZILSKOG GITARISTE DANIJELA MARKESA
Jedinstvena prilika za sve ljubitelje gitare u Smederevu

 

KONCERT BRAZILSKOG GITARISTE DANIJELA MARKESA U OKVIRU UPISA NA KREATIVNI KURS GITARE

 

Gitar Art Festival, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Centar za kulturu Smederevo pozivaju vas na promociju Kreativnog Kursa Gitare, u okviru koje će se obaviti upis u novu školsku godinu i održati koncert brazilskog gitariste Danijela Markesa (www.daniel-marques.com). Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu je obezbedila 10 kompleta gitara koji će polaznici moći da koriste za vreme trajanja kursa.

Promocija i koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu, u utorak 16. septembra 2014. sa početkom u 20 časova. Ulaz će biti slobodan za sve zainteresovane.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu je u protekle dve godine donirala više od 160 kompleta gitara u 15 gradova Srbije polaznicima Kreativnog Kursa Gitare, koji rade po licenci Indijana univerziteta.

Kroz ovaj projekat prošlo je više od hiljadu polaznika, a sugrađani BEZ OBZIRA NA GODINE imaju mogućnost da na kreativni način nauče da sviraju gitaru, ali i da uživaju u koncertima sjajnih gitarista kao što je Danijel Markes.

Svako će prosvirati! Bez izuzetka. Očekujemo vas.