MALI BUDO (AKCIJA 1+1)


Mali-Budo_poster

AKCIJA 1+1!!!

U cilju promovisanja Bioskopa Centra za kulturu, koji je od ove godine digitalizovan, nudimo posetiocima mogućnost da pogledaju filmove udvoje po ceni 1 ulaznice. Na svaku ulaznicu koju posetilac plati u punom iznosu od 200.00 dinara, dobije jednu gratis.

Akcija će se sprovesti ovog vikenda, od 6. do 8. februara, kada su na repertoaru filmovi „Povratak u Oz“ od 18.00 časova za mlađu publiku i „Mali Budo“ od 20.00 časova.

Istovremeno vas obaveštavamo da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac je važan! 

 

06-08.02.2015.

Bioskopska dvorana u 20.00 sati

MALI BUDO

Zemlja produkcije: Srbija 2014.

Scenario: Dimitrije Vojnov i Danilo Bećković

Režija: Danilo Bećković

Uloge: Petar Strugar i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Žanr: Crna komedija

Trajanje: 95 min.

Premisa: Grad je džungla u koju si tigar ili si plijen.

Cena ulaznice: 200 dinara

 

 

Sinopsis: Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s našom prestonicom.