MESI (AKCIJA 1+1)


Messi_plakat

Uz svaku kupljenu ulaznicu drugu dobijete GRATIS. AKCIJA 1+1 i ovog vikenda (21-22. februar 2015.) u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo. U terminu od 18 časova prikazuje se „Vanila Gorila“, a od 20 časova igra „Mesi“.

Bioskop CzKS je od ove godine digitalizovan. Pogledajte filmove koji se prikazuju preko 2D digitalnog projektora visoke HD rezolucije koji poseduje najnoviju tehnologiju 4D kolor, blu ray plejera i dva pojačivača tona, na novom PVC platnu dimenzija 4×7m!

Podsećamo da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac nam je važan! 

 

21-22.02.2015.

Bioskopska dvorana u 20.00 sati

 

MESI (AKCIJA 1+1)

Messi

Zemlja porekla: Španija 2015.

Scenario: Horhe Valdano

Režija: Aleks de la Iglesija

Glavne uloge: Viktor Alkaraz, Julija Azar, Marc Balauger…

Žanr: Dokumentarni

Trajanje: 93 minuta

Premisa: Svaka legenda nastaje iz malih snova.

Cena ulaznice: 200 dinara

 

 

O filmu: Španski reditelj Aleks de la Iglesija donosi priču o Mesijevom detinjstvu, poređenju sa Maradonom i o tome kako je teško zadobiti fanove reprezentacije.

Sniman u Španiji i Argentini, film prikazuje školske dane mladog Mesija, njegov prvi klub, ogromnu slavu i uspeh koji stiče sa fudbalskim klubom „Barselona“.

Pored glumaca koji igraju mladog Mesija, tu su i priče njegovih kolega i brojni intervjui sa trenerima, prijateljima i nastavnicima koji na ličan način prikazuju uspešnog fudbalera.

Film prikazuje Mesijevu odlučnost, rad i upornost uprkos problemu sa rastom. Ovo je jedno uzbudljivo putovanje malog dečaka ka vrhu i ostvarenju želje da postane jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

 

Oficijelni sajt: http://messilapelicula.mediaprocine.com