МУЗИКОМ ЗА УГРОЖЕНЕ




Центар за културу Смедерево и град Смедерево организују хуманитарни концерт „Музиком за угрожене“, у среду 28. маја, у Великој дворани Центра за културу, а сав приход од продатих улазница намењен је становништву у поплављеним подручјима.

На концерту ће наступити популарни смедеревски музичари и домаће звезде поп-рок сцене: Сара Јовановић, једна од финалисткиња такмичења „Први глас Србије“, смедеревски кантаутор Љубан Нинковић, оснивач, композитор и гитариста најпознатије акустичарске групе на простору бивше Југославије „С времена на време“ и члан етно-бендова „Бистрик“ и „Златопис“,  Игор Лазаревић, учесник шоу програма „Ја имам таленат“, Анђела Ишић, учесница такмичења „Дечија песма Евровизије“, Весна Мирковић, певачица популарнe смедеревске групе „Забрањено воће“ и етно састава „Весна и Корени“, поп певач Саша Васић, Микица и Срђан Бранковић, оснивачи и гитарсти смедеревског хеви-метал бенда „Алогиа“, Бобан Девечерски, смедеревски кантаутор и гитариста групе „Камени цвет“, Јосип Петковић, фронтмен некадашње популарне смедеревске групе „Шарм“ и Невена Милошевић. Учесници ће изводити своје песме и популарне музичке хитове, а на крају ће сви заједно отпевати песму „Нека сја Смедерево“. Пратећа група је смедеревски Конекшн, а водитељ Марко Цветковић.

Концерт почиње у 20 часова, а улазнице по цени од 250 динара могу се купити на Билетарници Центра за културу свакога дана од 10 до 20 часова.