ОВЕ ГОДИНЕ СВИ ДЕДА МРАЗЕВИ СУ У ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ
Центар за културу и ове године приређује традиционалну новогодишњу забаву са поделом ваших пакетића.  Вас и Вашу децу забављаће познати глумци и музичари у Великој дворани, а ваше пакетиће делиће наши Деда Мразeви у Новогодишњем амбијенту Хола, у понедељак 29. децембра.

 

Новогодишња представа за децу, коју смо у прилици да Вам понудимо ове године, рађена је у маниру најбољих сценско-музичких остварења београдских позоришта за децу последњих година. Текст и режију представе која носи назив „Новогодишња чаролија“, у продукцији Позоришта „Призор“, потписује Раде Вукотић, а у главним улогама појављују се Саша Јоксимовић, Данијел Корша, Бојана Ординачев, Сташа Радуловић и Марија Вељковић. Основа овог мјузикла за децу,  је позната бајка „Пепељуга“. Две лење и опаке сетре имају служавку која мора да их припреми за новогодишњи бал. Младој и лепој служавки пристиже у помоћ Снешко Чаробњак који својим чаробним штапићем успева да је пошаље на бал где се све онда одвија као у бајци. Побеђује љубав и уз дивну музику групе Зана сви заједно дочекују Деда Мраза.

 

Представа почиње у 18.00 часова, а цена програма, која укључује улазницу за представу и купон за пакетић који сами донесете, је 300 динара. Након представе, која је у Великој дворани, Ваше пакетиће деци ће поделити наши Деда Мразeви у Новогодишњем амбијенту Хола Центра за културу. Можете погледати и само представу, без доношења пакетића. Уколико се одлучите да донесете Ваш пакетић, молимо Вас да то учините најкасније до 15.00 часова у понедељак 29. децембра, канцеларија до Билетарнице. За децу до 3 године старости улазницу купује само родитељ, односно пратилац. Више информација на телефоне: 026/4624- 815, 064/8295318.

 

Ове године (сви) Деда Мразеви су у Центру за културу!

novogodisnja-carolija