POVRATAK U OZ (AKCIJA 1+1)


povratak-u-oz

AKCIJA 1+1!!!

U cilju promovisanja Bioskopa Centra za kulturu, koji je od ove godine digitalizovan, nudimo posetiocima mogućnost da pogledaju filmove udvoje po ceni 1 ulaznice. Na svaku ulaznicu koju posetilac plati u punom iznosu od 200.00 dinara, dobije jednu gratis.

Akcija će se sprovesti ovog vikenda, od 6. do 8. februara, kada su na repertoaru filmovi „Povratak u Oz“ od 18.00 časova za mlađu publiku i „Mali Budo“ od 20.00 časova.

Istovremeno vas obaveštavamo da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac je važan! 

 

06-08.02.2015.

Bioskopska dvorana u 18.00 sati

 

POVRATAK U OZ

Legend of Oz: Dorothy´s Return

Zemlja produkcije: SAD, Indija 2014.

Scenario: Adam Balsam, Randi Barnes, Roger S. Baum           

Režija: Will Finn, Dan St. Pierre

Uloge: James Belushi, Hugh Dancy, Lea Michele…

Glavne uloge (sinhronizacija): Ivana Popović, Tamara Dragičević, Raša Vujović, Nena Janković, Marko Marković, Milan Čučilović, Igor Damnjanović, Bojan Lazarov, Miloš Samolov, Srba Milin, Bora Nenić, Vladislava Đorđević, Branka Šelić, Danijel Korša

Žanr: Animirani, porodični, mjuzikl, sinhronizovan

Trajanje: 92 min.

Premisa: Doroti i Toto napokon se vraćaju u Oz!

Cena ulaznice: 200 din.

 

 

Sinopsis: U njemu se Doroti vraća u čarobnu zemlju preko duge nakon što shvati da je Kanzas u potpunosti opustošen i da su se svi iz njega iselili. Sa njom se u Oz vraća i verni Toto, a žutim opekama ponovo će odzvanjati smeh vesele družine koja će doživeti nove dogodovštine u zemlji u kojoj su se i upoznali.

 

Oficijelni sajt: http://www.legendsofozmovie.com/