ПОВРАТАК У ОЗ (АКЦИЈА 1+1)


povratak-u-oz

АКЦИЈА 1+1!!!

У циљу промовисања Биоскопа Центра за културу, који је од ове године дигитализован, нудимо посетиоцима могућност да погледају филмове удвоје по цени 1 улазнице. На сваку улазницу коју посетилац плати у пуном износу од 200.00 динара, добије једну гратис.

Акција ће се спровести овог викенда, од 6. до 8. фебруара, када су на репертоару филмови „Повратак у Оз“ од 18.00 часова за млађу публику и „Мали Будо“ од 20.00 часова.

Истовремено вас обавештавамо да је укинуто ограничење од минимално 5 продатих улазница за одржавање биоскопске пројекције. Сваки гледалац је важан! 

 

06-08.02.2015.

Биоскопска дворана у 18.00 сати

 

ПОВРАТАК У ОЗ

Legend of Oz: Dorothy´s Return

Земља продукције: САД, Индија 2014.

Сценарио: Adam Balsam, Randi Barnes, Roger S. Baum           

Режија: Will Finn, Dan St. Pierre

Улоге: James Belushi, Hugh Dancy, Lea Michele…

Главне улоге (синхронизација): Ивана Поповић, Тамара Драгичевић, Раша Вујовић, Нена Јанковић, Марко Марковић, Милан Чучиловић, Игор Дамњановић, Бојан Лазаров, Милош Самолов, Срба Милин, Бора Ненић, Владислава Ђорђевић, Бранка Шелић, Данијел Корша

Жанр: Анимирани, породични, мјузикл, синхронизован

Трајање: 92 мин.

Премиса: Дороти и Тото напокон се враћају у Оз!

Цена улазнице: 200 дин.

 

 

Синопсис: У њему се Дороти враћа у чаробну земљу преко дуге након што схвати да је Канзас у потпуности опустошен и да су се сви из њега иселили. Са њом се у Оз враћа и верни Тото, а жутим опекама поново ће одзвањати смех веселе дружине која ће доживети нове догодовштине у земљи у којој су се и упознали.

 

Официјелни сајт: http://www.legendsofozmovie.com/