PRE NEGO ŠTO ZASPEM (Akcija 1+1)


before_i_go_to_sleep_SRB_plakat

Uz svaku kupljenu ulaznicu drugu dobijete GRATIS. AKCIJA 1+1 i ovog vikenda od 6. do 8. marta, u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo. U terminu od 18 časova prikazuje se „Asteriks: Naselje bogova“, a od 20 časova igra „Pre nego što zaspim“.

Bioskop CzKS je od ove godine digitalizovan. Pogledajte filmove koji se prikazuju preko 2D digitalnog projektora visoke HD rezolucije koji poseduje najnoviju tehnologiju 4D kolor, blu ray plejera i dva pojačivača tona, na novom PVC platnu dimenzija 4×7m!

Podsećamo Vas da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac nam je važan! 

 

06-08.03.2015.

Bioskopska dvorana u 20.00 sati

 

PRE NEGO ŠTO ZASPEM (Akcija 1+1)

Before I Go to Sleep

Zemlja produkcije: Velika Britanija, Francuska, Švedska 2014.

Scenario: Rowan Joffe, S.J. Watson (roman)

Režija: Rowan Joffe

Uloge: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff…

Žanr: Triler, drama

Trajanje: 92 minuta

Premisa: Ne veruj nikom.

Cena ulaznice: 200 dinara

 

 

Sinopsis: Kristina Lukas (Kidman) jednog jutra budi se pored nepoznatog čoveka u nepoznatoj kući. Čovek do nje joj objašnjava da je on njen muž Ben i da je doživela tešku saobraćajnu nesreću koja je uzrokovala permanentnu amneziju. Kristina ne samo da se ne seća svoje prošlosti već svaki put kad se probudi zaboravi dan pre.

Međutim, stvari nisu onakve kakvim se čine na prvi pogled. I dok svi drugi za stanje okrivljuju Kristinin um ona ne gubi poverenje u samu sebe. Kako bi se snašla u trci sa vremenom Kristina mora da fotografiše svaki deo svog života.

 

Psihološki triler snimljen prema istoimenom bestseleru Britanca S. J. Votsona koji je prodat u 4 miliona primeraka širom sveta! 

 

Oficijelni sajt: http://beforeigotosleepthemovie.com/