ПРВИ КОНЦЕРТ ПОЛАЗНИКА КРЕАТИВНОГ КУРСА ГИТАРЕ У СМЕДЕРЕВУ
Guitar Art Festival вас позива на концерт полазника Креативног Курса Гитаре, који ће се одржати у уторак, 10. фебруара, са почетком од 20:00 часова у Концертној дворани Центра за културу Смедерево.

Курс је почео са радом у граду Смедереву у месецу октобру, када је Амбасада Сједињених Америчких Држава доделила 10 гитара полазницима. Први полазници програма успешно су савладали основни ниво курса и 14 полазника одржаће предстојећи групни концерт.

Поред концерта полазника, присутни ће имати могућност да први пут свирају гитару, да утврде ниво свог знања, да добију све додатне информације о Креативном Курсу Гитаре и да се на лицу места упишу.

Настава почетног и напредног курса почиње у фебруару и трајаће наредна 4 месеца. Часови се одржавају два пута недељно у Центру за културу Смедерево. Све додатне информације о курсу и упису могу се добити путем е-маил адресе: kurs@gaf.rs и путем телефона: 0641 956921.

Kreativni-kurs-gitare_2015

 

КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ

Guitar Art Festival организовао је Креативни Курс КЛАСИЧНЕ, АКУСТИЧНЕ, ЕЛЕКТРИЧНЕ и БАС гитаре, са циљем да омогући стандардизовану и методолошки иновативну музичку едукацију за децу и одрасле. Кроз дугогодишње искуство Guitar Art Festivalа, као и сарадњу са престижном америчком Џејкобс музичком школом Универзитета у Индијани, створили смо методе рада које су потврђене као веома успешне.

Сваки од наведених курсева можете похађати 4 семестра. Настава је подељена тако да се у оквиру 4 месеца (један семестар) одржи 32 часа.  Курсеви су намењени потпуним почетницима, али и гитаристима који желе да продубе и унапреде своје свирање. Групе се формирају према узрасту (деца и одрасли), као и према нивоу искуства и знања полазника (основни и напредни курсеви).

Часови се одржавају два пута недељно у трајању од 60 минута у оквиру групне наставе (од 6 до 10 ученика). Сваки полазник добија уџбеник ККГ, као и могућност посећивања концерата и радионица везаних за гитару. Полазници који немају свој инструмент имају могућност да добију гитару на коришћење. Месечни трошкови похађања Креативног Курса Гитаре износе 3.000 динара.