SNEŽNA KRALjICA (3D)


Snezna_kraljica_plakat

02-03.02.2015.

Velika dvorana u 16.00 sati

 

SNEŽNA KRALjICA (3D)

Snezhnaya koroleva (3D)

Zemlja porekla: Rusija, 2012.

Scenario: Vladlen Barbe, Maksim Svešnjikov, Hans Kristijan Andersen, bajka

Režija: Vladlen Barbe, Maksim Svešnjikov

Glavne uloge: Ana Šoručkina, Ivan Ohlobistin, Galina Tunina

Glavne uloge u sinhronizaciji: Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Bojan Lazarov

Žanr: Animirani, fantazija, porodični, sinhronizovan

Trajanje: 80 minuta

Cena ulaznice: 250 dinara

 

 

Sinopsis: Film govori o dečaku Keju kojem je Ledena kraljica srce pretvorila u led i zarobila ga u ledenom zamku. Njegova najbolja drugarica Gerda kreće u neizvesnu avanturu, ne bi li ga pronašla i vratila. Naravno, ljubav i prijateljstvo otapaju i najveći led, a Kej i Gerda shvataju da samo udruženi mogu pobediti zlo. Zajedno će pobediti i Ledenu kraljicu i svojom energijom, upornošću i ljubavlju otopiti njeno ledeno srce.

 

O filmu: Čudesnu bajku Hansa Kristijana Andersena ruski animatori pretočili su u raskošan animirani film, po mnogim kritikama bolji od američkog ostvarenja „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), inspirisanog istom bajkom. Avanture Keja i Gerde u ledenom svetu bez emocija napisane su još davne 1845. godine, ali i danas zbog izuzetne slojevitosti, svevremene poruke i pre svega bujne maštovitosti, oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

 

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su karakterima pozajmili: Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović i Bojan Lazarov.

 

Oficijelni sajt: http://www.snowqueenfilm.com