СНЕЖНА КРАЉИЦА (3D)


Snezna_kraljica_plakat

02-03.02.2015.

Велика дворана у 16.00 сати

 

СНЕЖНА КРАЉИЦА (3D)

Snezhnaya koroleva (3D)

Земља порекла: Русија, 2012.

Сценарио: Владлен Барбе, Максим Свешњиков, Ханс Кристијан Андерсен, бајка

Режија: Владлен Барбе, Максим Свешњиков

Главне улоге: Ана Шоручкина, Иван Охлобистин, Галина Тунина

Главне улоге у синхронизацији: Марко Живић, Ивана Поповић, Данијел Сич, Игор Дамњановић, Бојан Лазаров

Жанр: Анимирани, фантазија, породични, синхронизован

Трајање: 80 минута

Цена улазнице: 250 динара

 

 

Синопсис: Филм говори о дечаку Кеју којем је Ледена краљица срце претворила у лед и заробила га у леденом замку. Његова најбоља другарица Герда креће у неизвесну авантуру, не би ли га пронашла и вратила. Наравно, љубав и пријатељство отапају и највећи лед, а Кеј и Герда схватају да само удружени могу победити зло. Заједно ће победити и Ледену краљицу и својом енергијом, упорношћу и љубављу отопити њено ледено срце.

 

О филму: Чудесну бајку Ханса Кристијана Андерсена руски аниматори преточили су у раскошан анимирани филм, по многим критикама бољи од америчког остварења „Залеђено краљевство“ („Frozen“), инспирисаног истом бајком. Авантуре Кеја и Герде у леденом свету без емоција написане су још давне 1845. године, али и данас због изузетне слојевитости, свевремене поруке и пре свега бујне маштовитости, одушевљавају како најмлађе тако и старију публику.

 

Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су карактерима позајмили: Марко Живић, Ивана Поповић, Данијел Сич, Игор Дамњановић и Бојан Лазаров.

 

Официјелни сајт: http://www.snowqueenfilm.com