VANILA GORILA (AKCIJA 1+1)


Snowflake_plakat

Uz svaku kupljenu ulaznicu drugu dobijete GRATIS. AKCIJA 1+1 i ovog vikenda (21-22. februar 2015.) u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo. U terminu od 18 časova prikazuje se „Vanila Gorila“, a od 20 časova igra „Mesi“.

Bioskop CzKS je od ove godine digitalizovan. Pogledajte filmove koji se prikazuju preko 2D digitalnog projektora visoke HD rezolucije koji poseduje najnoviju tehnologiju 4D kolor, blu ray plejera i dva pojačivača tona, na novom PVC platnu dimenzija 4×7m!

Podsećamo da je ukinuto ograničenje od minimalno 5 prodatih ulaznica za održavanje bioskopske projekcije. Svaki gledalac nam je važan! 

 

21-22.02.2015.

Bioskopska dvorana u 18.00 sati

 

VANILA GORILA (AKCIJA 1+1)

Floquet de Neu/Snowflake, the White Gorilla

Zemlja porekla: Španija 2011.

Scenario: Amèlia Mora, Albert Val

Režija: Andrés G. Schaer

Uloge

Žanr: Animirani, avantura, komedija, titlovan

Trajanje: 90 minuta

Cena ulaznice: 200 dinara

 

 

O filmu: Pahuljica dobro zna kako je to biti drugačiji. Od kada je rođen razlikuje se od ostalih gorila jer ima potpuno belo krzno. On živi u zoo-vrtu u Barseloni, gde je najveća atrakcija. Svi ga vole osim ostalih gorila, koji ne shvataju šta je tako zanimljivo u vezi sa ovim čudakom, belim kao sneg. Ali Pahuljica ima plan! U društvu svog prijatelja Ajlura, crnog pantera reinkarnisanog u telu crvene pande, i male pametne devojčice Paule, on beži iz zoo-vrta kako bi pronašao vešticu koja će mu pomoći da postane normalan gorila.

 

„Vanila gorila“ je film inspirisan životom Pahuljice, albino gorile koji je od 1964. do 2003. godine živeo u zoološkom vrtu u Barseloni. Pahuljica je bio jedini poznati albino gorila na svetu do sada. Godine 1967. našao se na naslovnoj strani magazina „National Geographic“, a njemu u čast je ime dobio jedan asteroid.

 

„Vanila gorila“ je zanimljiva kombinacija igranog filma i animacije.

 

Oficijelni sajt: http://www.floeckchen-der-film.de