NAJBOLjA ULAZNICA – Dobra mesta za dobre ljude!
Centar za kulturu Smederevo i pozorište PATOS od 9. do 14. januara organizuju humanitarnu pozorišnu reviju pod nazivom NAJBOLjA ULAZNICA – Dobra mesta za dobre ljude! Sav prihod od prodatih ulaznica biće namenjen za pomoć našoj maloj sugrađanki Janji Stamenković, kojoj su potrebna sredstva za operaciju tumora na hipofizi. Na reviji učestvuju CEKOM iz Zrenjanina, SKC Niš i PATOS iz Smedereva. Sve predstave počinju u 19 časova u Velikoj dvorani CzKS. Karte možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Smedereva.

Najbolja-ulaznica-2014

09. januar – Seks, laži i divlje guske (PATOS)

10. januar – Korak (CEKOM)

11. januar – Mostovi (SKC NIŠ)

14. januar – Plastične bašte (PATOS)

Takođe, 12. januara u 19 časova u Velikoj dvorani CzKS, pozorište PATOS će izvesti performans Noć Sećanja, gde je ulaz slobodan, ali će posetioci moći da pomognu Janji svojim novčanim donacijama.

Ovo važi i za 13. januar, kada će pozorište PATOS na Glavnom trgu u 21 čas izvesti performans Marš Matrikula. Ovaj performans izvodi preko 100 mladih Smederevaca, a pored PATOS-a učestvuju i plesne grupe Urban Core, Flow Jamz Crew, Equilibrium, baletski studio CzKS-a, GKUD, Kancelarija za mlade Smederevo, kao i pozorišta Kreativni Haos i Ad Hoc.

Pogledajte ove predstave i pomozite JANjI, i ne brinite ovde nema loših ulaznica, SVA MESTA su DOBRA.