НАЈБОЉА УЛАЗНИЦА – Добра места за добре људе!
Центар за културу Смедерево и позориште ПАТОС од 9. до 14. јануара организују хуманитарну позоришну ревију под називом НАЈБОЉА УЛАЗНИЦА – Добра места за добре људе! Сав приход од продатих улазница биће намењен за помоћ нашој малој суграђанки Јањи Стаменковић, којој су потребна средства за операцију тумора на хипофизи. На ревији учествују ЦЕКОМ из Зрењанина, СКЦ Ниш и ПАТОС из Смедерева. Све представе почињу у 19 часова у Великој дворани ЦзКС. Карте можете купити на благајни Центра за културу Смедерева.

Najbolja-ulaznica-2014

09. јануар – Секс, лажи и дивље гуске (ПАТОС)

10. јануар – Корак (ЦЕКОМ)

11. јануар – Мостови (СКЦ НИШ)

14. јануар – Пластичне баште (ПАТОС)

Такође, 12. јануара у 19 часова у Великој дворани ЦзКС, позориште ПАТОС ће извести перформанс Ноћ Сећања, где је улаз слободан, али ће посетиоци моћи да помогну Јањи својим новчаним донацијама.

Ово важи и за 13. јануар, када ће позориште ПАТОС на Главном тргу у 21 час извести перформанс Марш Матрикула. Овај перформанс изводи преко 100 младих Смедереваца, а поред ПАТОС-а учествују и плесне групе Urban Core, Flow Jamz Crew, Equilibrium, балетски студио ЦзКС-а, ГКУД, Канцеларија за младе Смедерево, као и позоришта Креативни Хаос и Ad Hoc.

Погледајте ове представе и помозите ЈАЊИ, и не брините овде нема лоших улазница, СВА МЕСТА су ДОБРА.