ПЕСМОМ ДА ВАМ КАЖЕМ
Вече староградске и евергрин музике одржаће се у четвртак 5. фебруара, у Концертној дворани Центра за културу, са почетком у 20 часова. Староградске песме, романсе и евергрин мелодије извешће пред смедеревском публиком Милош Радовић, певач солиста – баритон, на концерту под називом „Песмом да вам кажем“.

 

Солистички концерт Милоша Радовића, песмом Вас води у свет љубави и буди у Вама најтананија осећања. Милош је завршио соло-певање у класи чувене примадонe Радмиле Бакочевић и наступа као солиста уз пратњу клавира и гитаре, ансамбла и тамбурашког оркестра. Заиста је право уживање слушати професора певања какав је млади господин Милош Радовић, који Вас не може оставити равнодушним док вас несвакидашњим гласом води кроз  најтананија осећања, претварајући их у бљесак истине на сцени. Одржао је више од 150 концерата широм Србије.

 

Овог сјајног младог уметника смедеревска публика је имала прилике већ два пута да слуша. Пре неколико година, на Нушићевим данима, када је наступао као гост у програму Љубомира Убавкића Пендуле, а прошле године је одржао хуманитарни концерт намењен становништву угроженом поплавама.

 

 

Милош Радовић, не оставља вас равнодушним, док на крилима његовог гласа, уживате у лепотама које до сада нисте познавали. Проверите, зашто је публика широм Србије одушевљена. Цена улазнице је 250 динара.